Nostalgitripp

Spana in den här retro-roliga påsen från ICA Kvantum i Sannegårdshamnen! Jag har inte sett herr ICA och MonICA (eller vad hon nu hette) sedan tidigt 90-tal tror jag men tydligen har man väckt dem till liv igen. :D

Ved och åter ved

Den här fascinerande båten brukar jag se ibland när jag står och väntar på färjan till jobbet. Mina föräldrar är förtjusta i ved (eller snarare den mysiga värmen från vedspisen som veden genererar) så jag tänker alltid på dem när den här båten tuffar förbi. Tänk vad de skulle kunna elda om de fick lägga vantarna på den här lasten! :D

Bra utveckling

Den underliga cykelbutiken (med det creepy namnet Childstore) i huset bredvid vårt flyttade för ett tag sedan. Nu har det istället blivit en vinbar där nere i källaren, yay! Klart mycket trevligare. Det stället måste man ju besöka nån kväll. :)

20120404-112525.jpg

Vackra rum

Lokalerna som coachkursen hålls i är sannerligen inte blygsamma. Skönt att vila ögonen på när hjärnan vill ta paus i all intensiv inlärning. :)

20120308-223210.jpg

20120308-223228.jpg

2011 In Retrospect

Året som gick susade förbi och det gjorde även Januari på nya, blanka 2012 för jag hade ju tänkt peta in min 2011-kavalkad innan det bar av till Karibien men se det hann jag ju inte. Det får bli nu istället. En del bilder har jag lagt in här förut så det blir lite favorit i repris. :)

Januari 2011

2011 påbörjade faktiskt i Sydafrika, av alla ställen! Jag lyckades ju åka med på jobbets länge efterlängtade Sydafrika-trip (som firade Zippers 10-årsjubileum). Varmt och fint var det!

Till skillnad från iiiskalla, djupfrysta Sverige. Skitjobbig vinter var det, jag frös non-stop.

Februari 2011

Har jag inte ens nån intressant bild ifrån, jag jobbade som en tok och det var väl allt. :P

Mars 2011

Ja det här sammanfattar rätt mycket av 2011. Frukost på tåget söderut. :P

Lite skoj var det också. Photoshoot hos Model House ihop med min kompis Magdalena – blev riktigt sjysta bilder! :D

Den här bilden tog jag iofs själv. Det var roligt med så sotig makeup. :)

April 2011

Äntligen blev det vår, efter en kall och envis vinter – hurra!

Årets första grillning i Slottsskogen, ljuvligt!

Vackra blommande träd och blå himmel!

Maj 2011

Bröllopsklänningskarusellen började. Här klänning nr 1, som aldrig blev använd.

Här skulle man haft doftkamera. :)

Juni 2011

Coldplay på besök i Slottsskogen!

Juli 2011

Klänningskarusellen fortsätter.. Här klänning nr 2 som aldrig blev använd den heller.

Bortrövad till möhippa blev man också. En himla kul dag med tjejkompisarna, trots sömnbrist och förkylning. :D

Och så hanns det med en snabbvisit i min fina hemstad Uppsala också!

Det blev inköp av Världens Bästa Pryl, alla kategorier. En iPad 2. :)

Och så blev det lite äkta sommarväder på landet också, hemma hos mamma och pappa.

Augusti 2011

Bröllop! Klänning nr 3 satt som en smäck och var så tjusig. :)

Självporträtt en halvtimme innan jag blev fru.

Utanför kyrkan. :)

Och här ett porträtt på det alldeles nygifta paret som pustar ut! :)

Efter bröllopet for vi iväg till Vann och softade på spa ett par dagar – underbart!

Och sedan var det tillbaka till vardagen igen.. Vi reste hela hösten, Mikael och jag, och Augusti, September och Oktober bara försvann i ett huj tyckte jag. Men vi lyckades iaf koordinera så att vi ibland bodde i Malmö samtidigt på våra jobbresor. :D

Mamma och pappa skaffade en ny familjemedlem i form av katten Lisa, efter att den ålderdomlige katten Frasse gått till de sälla jaktmarkerna. Frasse är saknad men Lisa lyckas väldigt bra med att fylla tomrummet och gosa in sig hos alla i familjen. :)

September 2011

Det blev ett fasligt flängande till London i jobbet, jag var där 3 gånger på en månad och det var ju sådär roligt i längden även om jag tycker väldigt mycket om London. Här ett foto från mitt bekväma stammishotell i Holborn.

Här njöt vi av den sista fina hösten, lite fika efter en promenad i natursköna Skatås.

Oktober 2011

I Oktober började jag på min efterlängade coachkurs! Hur inspirerande och lärorikt som helst. Fin kursbok fick man också!

November 2011

Julmyset startade tidigt. :D

December 2011

Mikael och jag lyxade med att åka iväg på spahelg i Varberg när jag fyllde år. Snacka om att bli bortskämd!

Och en massa tända ljus såklart. Alltid mysigt hemma i vår fina lägenhet. :)

Gott Nytt År

Tiden rusar på och nu är det dags att lära sig skriva 2012 istället för 2011. Året som har gått blev jag fru, det är ju helt klart highlighten! Annars har jag nog banne mig mest jobbat, jobbat och jobbat. En riktigt mysig resa till England och Skottland blev det i våras och ett par besök på Spa för lite kvalitetssoftande figurerade också. Det är lustigt hur svårt det är att komma ihåg specifika saker när man ser tillbaka på ett år, det är nog lite för lång tid för att hjärnan ska orka hålla koll på allt som hänt. Det blir ju tydligt bara man läser några av alla dessa Året Som Gått-listor i tidningarna, det som hände i Januari känns som eeevigheter sedan.

Jag vet ju inte exakt vad som händer nästa år såklart, men en del saker vet jag ju redan. Jag fortsätter gå den fantastiskt bra coachkursen och jag ser en del resor till exotiska Karlskrona i jobbet med jämna mellanrum. :P Men annars är det wide open! Men jag får spendera det med min fina make och då fixar jag allt. <3 Och precis i början av året bär det ju av på bröllopsresa till Karibien, det ingår ju faktiskt i 2012 det också. Den eviga frågan med nyår är ju vad man ska hitta på, vart man ska gå. "De krossade förväntningarnas högtid" var det någon poetiskt lagd journalist som kallade det i Göteborgs-Posten. Mikael och jag ser till att det blir bra genom att en drös vänner kommer hem till oss och firar! Vi skulle först bara bli 4 stycken men nu är vi 9, så folk droppar in. Ska bli väldigt trevligt och det ÄR ju skönt att ha nära hem också om man skulle bli trött. ;) Jag får ta en tupplur i eftermiddag så jag orkar vara uppe efter midnatt, på den nivån är det. Har en rätt brutal förkylning som tar ut sin rätt, men förhoppningsvis flyr den snart så att jag är pigg tills vi åker till Florida och onsdag! (Yay!) Gott Nytt År världen!

Klassiker

På väg till gymmet på min gata så finns det bl.a. en affär som säljer begagnade filmer. Spana in nostalgin här – Linus på linjen, haha! Jag gillade verkligen Linus på linjen när jag var liten, det var en höjdpunkt när de där 5 minutrarna av (nästan) tecknat dök upp på TV. :D Det var magert utbud på 80-talet..

Twin Peaks är också lite nostalgi, men inte lika mycket.

20110829-112035.jpg