I träda

Har ju haft en blogg på den här domänen sedan December 2001 (oj vad tiden går) men just nu känner jag inget sug att uppdatera här, har mest dåligt samvete över att jag inte skriver något.

Så bloggandet här ligger i träda, och får vila tills jag känner för att vara aktiv igen.

Until then.

Äsch, vad typiskt

Bara för att jag skrev nyss att jag skippar bloggen så har jag haft jättemycket lust att skriva här, det är väl typiskt. :) Men som tur är så är det ju min blogg och jag bestämmer, så det är ju bara att skriva igen. :D

Twittrigt

Jag uppdaterar ju min Twitter rätt ofta (OK, sjukligt ofta kanske en del har haft mage att påstå..) och nu har jag länkat in Twitter överst på sidan här. Ifall ni inte sett det. :)

twitterbird

Puh!

Jösses amalia vad jag var rädd för att min kära blog gått till de sälla jaktmarkerna! Imorse försökte jag, i min enorma dumhet, använda ett script för att automatiskt uppgradera bloggprogramvaran men nä nä, det skulle jag inte gjort. Det blev ju bara skit av det hela men tack och lov så tog jag en komplett backup innan så jag kunde ladda upp allt igen till servern, i det skick det var innan den misslyckade uppgraderingen. Men ett problem kvarstod ändå – inga inlägg syntes, allt var bara blankt när man gick in på min startsida. Jag skickade en supportfråga till webbhotellet som min sajt ligger på och de svarade på 49 minuter och med rätt svar, det var pinsamt enkelt att fixa felet. Men så är det ju när man redan kan något, då är det enkelt. :)

Test

Jag tror jag hade sönder något när jag försökte uppgradera med en automatisk pryl. Fan, man ska göra allt manuellt från början. Lesson learned.

Ny skoj grej för er att fylla i!

Jag vet att ni är iaf en handfull folk därute som läser min blogg ibland, en del läser den till och med riktigt ofta, men få säger något. Lurkers.

Nu har jag fixat en liten röstningsmojäng i vänsterkanten där ni kan ge mig lite feedback och visa hur ofta ni faktiskt är här och läser. Så kom igen nu och rösta. Även ni RSS-folk, gå in på vanliga sajten och rösta!

Jag vill veta :)

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Jösses

Henrik länkade ju till mitt inlägg om .SE:s klantiga illustration till en nyhetsnotis och då plockade Macworld upp länken så nu är min lilla blog plötsligt ruskigt välbesökt. Trevligt! Nästa mål: att bli slashdottad! Får nog döpa om bloggen till World Domination Inc. snart!