Skillnad på dator och dator

Aftonbladets gratisblaska .SE har en liten notis idag på sidan 9 där de skriver att företaget som utlovade datorer för 1000 kr anklagas för att vara en bluff. Okej så långt. Men så har idioterna satt in en bild på en 15″ MacBook Pro och lagt in bildtexten “Värd att vänta på?”. Wtf? Det är som att skriva om en gammal Ford Escort för 4000 kr och illustrera det med en bild av en Lexus. För fan.

För övrigt tycker jag mingel-sidan i .SE är så jävla pinsam. För att inte tala om Familjesidan. Lägg ner.

Uppdatering: Här är notisen. Klicka på bilden för större version. Ursäkta den usla kvalitén men det är ju tidningstryck so what can you do.

Notis

11 thoughts on “Skillnad på dator och dator

 1. Pingback: Jösses | än en gång

 2. jag jobbar som frilansfotograf och jag fotade för aftonbladet .SE .

  Bild texterna blev som dom blev haha.
  Dom tog mitt namn som klubbens namn och någon susann fick bli fotograf.
  Förstår inte ens vart dom fick Susanne ifrån . fotade av tidningen finns här .

  http://www.tuana.se/aftonbladet.jpg

 3. Ja jag såg faktiskt det, Toanna! Jag funderade på varför just klubben “Toanna Aziz” var så himla populär! ;) De verkar lite väl stressade på Aftonbladet ibland…

 4. Pingback: TDH » Mer porr i TV, Facebook dominerar, kändisfajt och Vassa Eggens konsultbolag

 5. Måste säga att man blir lite irriterad! Typiskt dessa blasktidningar, skulle inte hända i DN, GP eller Sydsvenskadagbladet.

 6. Nej, det händer inte lika mycket iaf, även om de också klantar sig. Det är jättevanligt att de ska visa nåt som har med en PC att göra och så lägger de in en bild på en Macbook. De är väl snyggare helt enkelt. ;) Värst av allt är när de skriver MAC istället för Mac, som om det vore en förkortning. Samma sak med WEB. Folk är så obildade! :)

 7. Pingback: Dina Pengar.se kan inte HELLER skilja på dator och dator! | än en gång

Comments are closed.