iPhone!

Apples megasuccé-mobil iPhone har ju funnits ett tag nu, men jag har hittills inte nappat för jag var inte övertygad om att det var bra att ha en mobil utan vanliga knappar på. Har lite svårt för pek-interface där man inte får feedback genom knappar man trycker ner, för jag SMS:ar så himla mycket och då är det bra om det går fort. :) Min omgivning tycker det är väldigt underligt att jag, som är sånt fan av Mac, inte har haft en iPhone typ längst av alla..

Men i förra veckan, när det dök upp en förmånlig deal på jobbet där man kunde få köpa nyaste, flådigaste, snabbaste iPhone 3GS så gav jag efter för grupptrycket och beställde en! Jag kommer säkert reta mig på tangentbordssgränssnittet till en början men det känns värt mödan att lära sig för då kan jag konsolidera 2 mobiltelefoner och 3 iPods till en enda manick och hur grymt vore inte det? Dessutom får man obegränsad datatrafik via jobbabonnemanget och då kan jag vara online jämt, överallt. Sweet.

Det är många här på kontoret som beställt en iPhone åt sig och alla går här nu och väntar som äggsjuka hönor. Leveransen från Apple är såklart försenad. :P Vi får väl se när miraklena dyker upp! There will be much reojoicing. \o/

iphone3gs