En bra vecka, helt klart

Jomenvisst, det har varit en bra vecka! I måndags morse var jag till tandläkaren på den årliga kollen och allt såg jättebra ut, puh! Alltid en sån lättnad när inget behövs lagas eller fixas men det blev dyrt ändå, 800 spänn! Oh well. Sedan på jobbet så dök äntligen min iPhone upp, efter en månads försening. Nördglädjen var total på kontoret vill jag lova för det dök upp en hel drös telefoner till folk som väntat. Världens bästa pryl är det, kan jag intyga. Kan inte komma ihåg när jag senast var så nöjd med en teknisk pryl. :D Gå ut och köp en NU för fan! Jag är så nöjd med min iPhone att jag INTE tar med min dator till Glasgow idag, utan enbart iPhonen. Jepp, så bra är den!

I tisdags blev det visserligen lite strul på jobbet så jag blev tvungen att jobba med det problemet hela dagen och till kl 20 på kvällen i vår serverhall men det braiga var att problemet löste sig och allt blev OK i slutänden, därför blev tisdagen bra till slut. :) Det blev mysig TV-serie hemma hos Mikael sedan efter serverhallsjobbet – ännu bättre!

Och igår fick jag äntligen det höj- och sänkbara skrivbordet som jag bett om på jobbet i typ ett år, hurra! Arbetsmiljöförbättring: 220%. ;)

Och idag, fredag, är det värsta triple-jippio-dagen! Jag är ledig (har haft beredskap i en vecka, därav ledig fredag för att kompensera kravet på veckovila, you go Arbetsskyddslagen!) och så är det lön idag (lika roligt varenda gång) och så sticker jag och Niklas till Glasgow över helgen om några timmar.

Mycket bra vecka, med andra ord! :D