Kuta Skjuta

Har velat ha ett tv-spel ett tag men habegäret satte in på allvar när jag i förra veckan såg en trailer på TV för nya spelet Call of Duty – Modern Warfare 2. Så igår traskade jag bort till Webhallen och tjackade en sprillans ny Playstation 3 (en viss herre fascineras av att det är väldigt kort tid från det ögonblicket då jag vill ha något tills dess att jag köpt det.. Jepp, that’s me)! Köpte ovan nämnda spel samt ett spel som inte är lika blodigt som heter Uncharted 2 där man letar skatter och har sig. Jag är verkligen SVINusel på att spela för jag har inte spelat ordentligt sedan Super Mario Bros på den tiden då Nintendo kom med 8-bitar, så det är ju ett tag sedan, men det är jättekul att sitta och klura ändå även om jag dör hela tiden. Handkontrollen skakar och vibrerar när det händer grejer i spelet och jag var inte beredd på det först så jag skrek till och tappade kontrollen på golvet hahah! :D Jag kör på allra superlättaste nivån på Uncharted 2 och det går sakta framåt. Spelade lite igår då Mikael var här och det blev högkvalitativt teamwork då han googlade hur fan man tog sig ur ett visst ställe där vi fastnat och så spelade jag. :)

Helt underbart fin grafik på spelen och de är så välgjorda med riktiga skådespelarröster och jag vet inte allt. Kalasbra! Känner mig som en gammal tant som förundras över Det Häringa Nya™ :D Men jag kanske borde köpa något barnspel först för att få in snitsen, för jag är verkligen skitdålig på att spela. Men det gör inget, det är kul ändå! Tur att man kan spara spelet så man kan gå tillbaka till där man var, när det går dåligt. ;)

playstation3

4 thoughts on “Kuta Skjuta

  1. “…en viss herre fascineras av att det är väldigt kort tid från det ögonblicket då jag vill ha något tills dess att jag köpt det… ”

    Jag har funderat på att köpa en ny dator. Alla anra har nyare datorer än mig. Och jag är ändå datornörd. I ett år har jag funderat… så jag kanske borde bli lite mer som dig… :)

  2. Heja TV-spel!! Man får liksom utlopp för aggressioner man inte visste man hade :)

Comments are closed.