Sitter som en smäck

Jag är verkligen jättedålig på att upptäcka ny musik för jag lyssnar aldrig på radio (HATAR radio), tittar inte på musikgrejer på TV eller något sånt så det vanligaste sättet för mig att snubbla över ny asbra musik är i TV-serier. Idag upptäckte jag en helt underbar låt när jag kollade på näst senaste avsnittet av Glee och var tvungen att leta upp vad det var för någon och skaffa den till min iTunes. Det är Florence + the Machines “The Dog Days Are Over” som dök upp 2009 men jag hörde den först nu, efter som jag är. Har kört den här på repeat nu senaste timmen… :) Instant pep!

Känner att mina dog days definitivt är över. Första raden i låten lyder “Happiness hit her like a train on a track”. Det var när en viss herre dök upp, det. <3

(De som hittade på videon måste ha gått på crack..)

One thought on “Sitter som en smäck

  1. Fan vad jag är glad över att du mår så bra och har hittat mister right. Löv jo!
    Och grattis igen på din dag, pinglan!

Comments are closed.