Mysig dag

Åh vad skönt med helg! Ska strax iväg till Bara Fötter och njuta av deras “Hela Dig”-paket (en timmes behandling med vibrationsfotbad, paraffininpackning för händerna, oljeinpackning för fötterna, ansiktszonterapi och kroppsmassage i fåtölj)! Kan mina stackars misshandlade fötter och snustorra händer behöva. Sedan blir det lite ärenden runt Järntorget då vi bl.a. ska shoppa fint papper att skicka ut extrainformation på ihop med bröllopsinbjudningarna, för igår fick vi inbjudningskorten! SÅ himla tjusiga, det ska verkligen bli roligt att skicka ut dem!

Och ikväll blir det revy med Galenskaparna på Lorensbergsteatern, då Mikael och jag ska se “Hagmans Konditori”, ska bli hur roligt som helst för jag har alltid velat se Galenskaparna live. Vi sitter på rad 4 så vi borde se bra. ;)

En mysig dag, helt enkelt!

One thought on “Mysig dag

  1. Hallå! Ville bara tipsa om en bloggtopplista för hälsobloggar som är kanon om man vill att fler ska får reda på att man existerar. Idag är där över 500 bloggar men det är en bit kvar innan vi har samlat Sveriges alla hälso- och träningsbloggar. Därför vore det kul om du ville vara med :)

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Comments are closed.