Lyxigt smink

Jag blev ju så snyggt sminkad hos Face Stockholm så jag var bara tvungen att uppdatera min sminkgarderob lite. Det var lite lustigt när de skulle hitta rätt nyans på underlag och concealer, jag fick det allra ljusaste som finns, foundation-nyansen heter Snö. Och det är nu på sommaren, då jag har som mest färg ( = fräknar). Vad har jag för nyans mitt i bleka vintern då, kan man undra.. :) Och så ett rouge också, för det blev riktigt fint även om färgen ser förjävlig ut i asken.

Sedan inhandlade jag lösögonfransar (och lim och limborttagare), ny mascara och en eyeliner som verkade fiffig, så jag kan öva hemma på att sminka mig snyggt. Kommer få öva mycket på eyelinern, tycker det är supersvårt. Men det blir väldigt fint när man väl fixar det. Lösögonfransar har jag aldrig provat förut men det blev hur coolt som helst men där är det också öva, öva, öva som gäller..