Gott Nytt År

Tiden rusar på och nu är det dags att lära sig skriva 2012 istället för 2011. Året som har gått blev jag fru, det är ju helt klart highlighten! Annars har jag nog banne mig mest jobbat, jobbat och jobbat. En riktigt mysig resa till England och Skottland blev det i våras och ett par besök på Spa för lite kvalitetssoftande figurerade också. Det är lustigt hur svårt det är att komma ihåg specifika saker när man ser tillbaka på ett år, det är nog lite för lång tid för att hjärnan ska orka hålla koll på allt som hänt. Det blir ju tydligt bara man läser några av alla dessa Året Som Gått-listor i tidningarna, det som hände i Januari känns som eeevigheter sedan.

Jag vet ju inte exakt vad som händer nästa år såklart, men en del saker vet jag ju redan. Jag fortsätter gå den fantastiskt bra coachkursen och jag ser en del resor till exotiska Karlskrona i jobbet med jämna mellanrum. :P Men annars är det wide open! Men jag får spendera det med min fina make och då fixar jag allt. <3 Och precis i början av året bär det ju av på bröllopsresa till Karibien, det ingår ju faktiskt i 2012 det också. Den eviga frågan med nyår är ju vad man ska hitta på, vart man ska gå. "De krossade förväntningarnas högtid" var det någon poetiskt lagd journalist som kallade det i Göteborgs-Posten. Mikael och jag ser till att det blir bra genom att en drös vänner kommer hem till oss och firar! Vi skulle först bara bli 4 stycken men nu är vi 9, så folk droppar in. Ska bli väldigt trevligt och det ÄR ju skönt att ha nära hem också om man skulle bli trött. ;) Jag får ta en tupplur i eftermiddag så jag orkar vara uppe efter midnatt, på den nivån är det. Har en rätt brutal förkylning som tar ut sin rätt, men förhoppningsvis flyr den snart så att jag är pigg tills vi åker till Florida och onsdag! (Yay!) Gott Nytt År världen!