Ledig i kubik

Det är sällan jag varit så ledig som jag är nu. Gamla jobbet är avslutat, så där har jag inget att ansvara för längre, ingen telefon eller mail att vakta.. Och nya jobbet är ju inte påbörjat ännu så där har jag inte heller något att ansvara för ännu. Så jag är verkligen *ledig*!

Är ju formellt sett arbetslös och det har jag varit förut, för många år sedan, på riktigt, men då var jag ju luspank och stressad av att inte ha ett jobb och så är det inte nu. Nu är det bara lyxigt.

Så den är veckan har jag verkligen bara slappat och sovit och varvat ner och gjort i stort sett ingenting. Läst en himla massa böcker och kollat bra TV-serier och sovit länge. Fabulous. :)

Men om tre veckor börjar allvaret igen för då börjar nya jobbet. Men det är ett tag tills dess och jag tänker njuta av arbetslösheten så mycket jag kan! :D