Studiemys och Nedvarvning

Denna vecka, trots att jag är ledig (officiellt arbetslös var det ja..), så känner jag mig SÅ himla stressad och har inte mått bra alls. Var till läkaren och kollade min hjärklappning och mina tics och det var ju såklart stress. Så jag sjukskrev mig från coachkursen faktiskt, för jag orkade inte gå de där dagarna just nu för det är så krävande. Satte mig iställe och pluggade på Humanisten (lokalerna som humanistiska fakulteten på Göteborgs Universitet har, och där jag pluggat för sisådär ett halvt decennium sedan) och fick ut väldigt mycket av det. Skönt plugga lite fokuserat utan så mycket distraktioner, det var värdefullt att få tid till det. Ibland måste man prioritera efter vad man orkar göra, inte vad man lovat eller vad man borde. Lugn och ro och varva ner, det är vad jag blivit ordinerad av den förvånansvärt engagerade läkaren jag träffade på vårdcentralen. Yes sir! Eller ma’am, som det nu var. :)