En snabbvisit i Italien

Min generösa arbetsgivare Zetup ordnade så att jag fick följa med deras vårkonferens till Italien, trots att jag officiellt sett inte hade blivit anställd ännu. Så det blev en actionspäckad helg i Milano och Como, med de nya kollegorna! Rätt hektiskt schema men himla trevligt – den klart trevligaste jobbaktiviteten jag varit med på faktiskt. :) Så det var en del jobbrelaterade grejer men även en himla massa vin, skoj och prat. Helt klart godkänt, men rätt utmattande så det är skönt att vara ledig efter resan och inte behöva börja jobba direkt.

Såhär grönt och fint var det i Milano den 28e April! Varmt och skönt och vi satt ute på ett mysigt litet torg och drack iskall öl i solen. Annat än hemska vädret hemma i Sverige det..

En typiskt italiensk gata, i jättefina Como (jag tyckte mycket bättre om Como än Milano för övrigt). Shit vad pittoreskt! som en kompis sa en gång om nåt. ;)

Högt upp på ett berg ovanför Como, dit man tog sig med en bergbana (funicular heter det på engelska, jättekul ord ju!). Vidunderlig utsikt, och då var det ändå lite mulet och dimmigt.

Om jag fattade guiden på båtturen rätt så är det här George Clooneys hus, vid Comosjön. Kom igen nu, George, fixa till den där skabbiga fasaden hörru, det är ju inte så att du behöver vända på slantarna. ;) Tyvärr såg vi inte Mr Clooney himself.

Ett tjusigt vattenfall i en av byarna kring Comosjön. Verkligen tjusigt! Fast jag kunde inte låta bli att undra hur rått och kallt det blir där på vintern.. ;) Tjocka strumpor och massa koftor behövs nog då.