Tjejkväll!

Eftersom det är nästan ett år sedan jag blev bortrövad på möhippa så tänkte jag att det skulle vara trevligt att samla ihop tjejerna igen, så det gjorde jag (medan Mikael var i Halmstad på herrmiddag ute i skogen)! Blev en mycket trevlig kväll och det var extra kul att några grannar hade herrklubbs-mingel ute på gården när mina gäster dök upp. Mycket uppskattat. ;)

Fina blommor har vi så gott som alltid hemma, men speciellt när det kommer gäster. Extra tjusigt. :D

Dukat och klart, väldigt monokromt. :)

Rotade fram ett par fina skor med stora tygrosor på, kvällen till ära. Och ja, jag har extremt vita fötter..

Fullt med finklädda herrar på gården minsann!

Redo att fixa en välkomstdrink (min favorit: champagne och hallonlikör, dvs Kir Impérial)!

Mina fina damer. Och grannens högst originella serveringsbord.. :)