Rolig kväll men klantigt avslut

Igår så hängde jag, helt spontant och oförberett, med några kollegor ut efter jobbet för att dricka öl på Ölrepubliken. Verkligen supertrevligt och så är det kul att snacka med mina unga kollegor också och höra vad de tycker och tänker om saker och ting (de som var med är en sådär 22-23 år, naaww!) :). Efter Ölrepubliken så drack vi en öl i solen på kajen vid Stenpiren och sedan traskade vi bort till Pauls Biljard, där jag i vanlig ordning var absolut megasämst på biljarden. Fast jag bryr mig inte så mycket om sånt, jag tycker det är kul att spela men jag bryr mig inte om hur det går. Så verkligen en skittrevlig kväll! Enda tråkiga var att jag, på väg ner för trapporna från biljardstället, lyckas trampa helt snett så jag vrickade vänsterfoten – shit vad ont det gjorde! Att de måste ha så hala trappor…. :P *host*

Så idag har jag haft svinont och haltat omkring som en invalid och känt mig jätteynklig. Fick skippa morgonträningen på gymmet, när jag insåg att jag inte fick ner foten i skon – buhuu! Så nä, ingen bra dag idag men foten har ändå läkt ganska fort. På väg till jobbet imorse gjorde det extremt ont och jag haltade fram långsamt men redan på vägen hem efter jobbet kunde jag gå nästan normalt igen – hurra! Skulle egentligen ha gått på after work med några tjejkompisar efter jobbet men jag hade för ont och var för trött, så det blev hemmakväll med min fina make istället.

Det är inte klokt vad man plötsligt uppskattar sitt helt vanliga, smärtfria tillstånd när man gör illa sig. Tack, snälla kropp, för att du är så beständig och tålmodig med din korkade ägare, och för att du läker så bra. :)

Actionbild från biljarden och en fin bild av Göteborg (och Feskekörka) på min haltande promenad hem sedan.

20120629-212129.jpg

20120629-212144.jpg