Kommit igång med lite coachande

Nu när jag gått klart nästan hela coachutbildningen så är det ju dags att börja övningscoacha klienter också, så det har jag faktiskt gjort idag! En vän som jag inte haft så jättebra kontakt med senaste åren (vilket är en fördel när man ska coacha, det är svårare att coacha riktigt närstående) blev min första klient, väldigt spännande och roligt! :))

Har ordnat lokaler hos Entrepreneurial Hive (eHive), där man abonnerar på delade kontorslokaler för en ringa summa. De har mindre rum som passar för coachning och så har de större konferensrum och en sjyst lounge och pentry och grejer och stället är verkligen centralt beläget också, på Drottninggatan mitt i centrala Göteborg. Så det stället använder jag när jag coachar och det känns väldigt bra att kunna börja lite smått, utan att behöva skriva kontrakt på en helt egen lokal (för då brukar man skriva på för ett helt år). Så det känns väldigt skoj det här, nu har jag börjat!

:D

20120629-212025.jpg