Hela Sverige går på semester.. utom jag

Den här veckan som gått har verkligen känts skitlång, men så är det första 5-dagarsveckan på mycket länge och även vetskapen om att nu får man inga lediga dagar förrän jul. Och så har det varit stressigt på jobbet också.. Men merparten av alla kollegor har nu gått på semester, verkar det som, så det känns som om jag kommer vara helt ensam på jobbet nästa vecka. Vilket iofs kan vara skönt. ;) Men jag jobbar iaf i 4 veckor till, innan det bär av till San Francisco på semester (hurra!). Mikael jobbar likadant som jag, himla bra att vi lyckades synka våra semestrar trots att vi båda är nya på våra jobb (och då får man ju ibland ta vad som bjuds, men vi har sjysta arbetsgivare).

Det är faktiskt rätt soft att jobba i Juli, för då brukar det vara lugnt. När majoriteten av alla IT-användare har ledigt brukar system av någon outgrundlig anledning strula mycket mindre. Förstår inte det…. ;)