Coachkursen (nästan) helt klar!

Igår var sista kursdagen på den ettåriga coachutbildningen som jag gått hos Gothia Akademi, totalt har den varit 22 dagar. Det som återstår nu är en examination där jag ska coacha en annan person medan en examinator observerar och det sker för min del den 1 Oktober och efter det är jag helt färdig med utbildningen. Jag känner mig verkligen stolt över att ha klarat av utbildningen, trots att det varit krävande och ibland påfrestande. Har fått ut extremt mycket rent personligen av alla övningar och nya tankesätt som vi testat, verkligen fantastiskt när man tänker efter. Det är ju färdigheterna jag fått av utbildningen som hjälpte mig att ta mig vidare i min karriär och byta spår, för nu har jag mer verktyg för att ta reda på vad som är viktigt och vad jag vill (och inte vill). Väldigt coolt! :)

Ska öva så mycket jag kan inför examinationen. Det kommer ju helt klart bli nervöst när det väl är dags men jag SKA klara det. Kunde jag stå inför en hel klass och redovisa mina åsikter (på tyska!) om en tysk tung skönlitterär bok ska jag väl klara av att coacha lite inför en observatör. ;)

Tänk vilken skillnad en kurs kan göra, när man hittar rätt kurs. :D

Från igår