Spännande tider

Nu har jag slutat på mitt gamla (eller ja, jag hann ju inte jobba där så länge) jobb och varit på intervju hos min nya uppdragsgivare (jag hoppas att det blir så iaf). Slutade på jobbet i torsdags och fick fin avtackning med tjusiga blommor och allt sånt och helgen som gick var jag i Uppsala hos mamma och pappa och tog det lugnt samt installerade om deras stackars virusinfekterade dator. I måndags var jag på intervju hos Cornerstone i Stockholm, om att börja arbeta som utbildare hos dem (som underkonsult, eftersom jag ju har mitt egna företag nu). Verkligen supertrevlig intervju med vice VD och Produktansvarige, tiden flög iväg och vi hade himla trevligt och var på samma våglängd. Nästa steg blir att jag ska gå en kurs hos dem och se hur det går till, så lite mer som assistent än vanlig kursdeltagare och efter det så får jag förhoppningsvis prova på att hålla en utbildning. Åh vad skoj, det känns helt rätt det här! :D Är glad att jag gjorde slag i saken och vågade satsa på att byta inriktning och så är jag väldigt nöjd med att jag kommer kunna fortsätta använda mina gedigna IT-kunskaper i mitt nya yrke. Så nu får vi se hur det går här närmaste tiden..

Känns skönt att vara ledig, eller vad jag nu är för något. Men jag ser fram emot att komma igång med det nya sedan, så det är bara hålla tummarna för att allt ska gå vägen och jag får uppdraget! :) Under tiden kommer jag lära mig mer om hur bokföring och såna där företagsgrejer funkar, det är inte helt lätt faktiskt. Tur att min man är så duktig på att förklara saker och ting, för han kan ju jättemycket om att ha enskild firma. Att lära sig hur avdrag och sånt funkar är mycket lättare när nån kan förklara 4 gånger och rita lite. ;)

Fina farvälblommor från jobbet

SJ tycker att det här är en fönsterplats. I beg to differ. :P

Med SJ norrut till Uppsala (här på Stockholms central)

Hade förmånen att hinna klämma in en somrig fika med en mycket god vän som jag inte sett på över ett år. Vännen är alltså en person, inte bakelsen. Vännen hade bara inte hunnit komma och sätta sig ännu. :)

Lördagsnöje.. Installera om föräldrarnas dator. ;)

Förhoppningsvis min första uppdragsgivare!